Disclaimer

Door deze website te bezoeken en/of de op of via deze website aangeboden informatie te gebruiken, verklaart u zich akkoord met de toepasselijkheid van deze disclaimer.

Gebruik van deze website

Aan de informatie die op deze website staat, kunnen geen rechten worden ontleend. De informatie op deze website dient slechts ter algemene informatie.

De informatie wordt geleverd door EG Fleet Install en hoewel we proberen de informatie up-to-date te houden, doen we geen voorstellingen of garanties, uitdrukkelijk of impliciet, over de volledigheid, nauwkeurigheid, betrouwbaarheid, geschiktheid of beschikbaarheid met betrekking tot de website of de informatie, producten, diensten of gerelateerde afbeeldingen op de website.

Alle vertrouwen dat u in dergelijke informatie stelt, geschiedt gezien voorgaande strikt op eigen risico. Iedere aansprakelijkheid ten aanzien van de juistheid, volledigheid, actualiteit van de geboden informatie en het (ongestoord) gebruik van deze website wijst EG Fleet Install dan ook uitdrukkelijk van de hand.

Typefouten

Ondanks alle zorgvuldigheid die we betrachten, kunnen typefouten voorkomen. Voor dergelijke fouten aanvaardt EG Fleet Install. geen aansprakelijkheid. Alle informatie op deze website is dan ook onder voorbehoud van typefouten.

Het gebruiken van de informatie op deze website

U hebt toestemming onze website te gebruiken voor individuele doeleinden en voor het afdrukken en downloaden van content op voorwaarde dat deze niet zonder onze toestemming gewijzigd wordt. Geen enkele content van deze website mag online of offline opnieuw gepubliceerd worden zonder onze toestemming.

Copyright

Het copyright en de intellectuele eigendomsrechten op alle materiaal op deze website liggen bij EG Fleet Install of haar licentiegevers en mogen niet zonder onze voorafgaande toestemming opnieuw geproduceerd worden.

Links naar andere websites

Links naar andere websites betekenen niet dat de op of via deze websites aangeboden producten of diensten door ons worden aanbevolen. EG Fleet Install aanvaardt geen aansprakelijkheid en geen verantwoordelijkheid voor de inhoud, het gebruik en/of de beschikbaarheid van websites waarnaar wordt verwezen of die verwijzen naar deze website.

Het gebruiken van dit soort links is voor eigen risico. De informatie op deze websites is door ons niet nader beoordeeld op juistheid, redelijkheid, actualiteit of volledigheid.

Uptime

We doen er alles aan om deze website soepel te laten draaien. EG Fleet Install aanvaardt echter geen verantwoordelijkheid en is er niet aansprakelijk voor als deze website tijdelijk niet beschikbaar is door technische problemen buiten onze controle.

Wijzigingen

EG Fleet Install kan deze disclaimer updaten.